Marchingband ATM is op zoek naar muzikanten. Muzikanten die mee willen bouwen aan een vereniging die in de toekomst op het hoogste niveau wil presteren. Wat kan men verwachten : onze dynamische vereniging heeft wekelijks op vrijdagavond repetitie van 20.00 tot 22.30 uur en minimaal eenmaal per maand exercitie en showrepetitie. Er zijn optredens in binnen en buitenland (optochten en taptoes), opnames voor films, reclamespots, dag en weekbladen en de muzikale omlijsting van diverse (grote) evenementen in o.a. onze prachtige hoofdstad Amsterdam.

Marchingband ATM heeft als doel om op zo hoog mogelijk niveau muziek te maken met populaire nummers en originele marsmuziek. Marchingband ATM heeft een thema-show in authentieke Amsterdamse kleding, die regelmatig op taptoes wordt gebracht. Deze show is een ode aan Amsterdam en bestaat uitsluitend uit nummers die verbonden zijn aan de stad Amsterdam. Op dit moment wordt een nieuwe show ingestudeerd die vanaf medio april 2018 te zien is. Inschrijven om mee te doen kan nog tot 1 maart!

Wat zoeken wij ?! We kunnen bij diverse instrumenten versterking gebruiken, zoals sousafoon, trombone. bariton/euphonium, trompet, altsax, tenorsax, baritonsax, dwarsfluit en marchingbell. Een landelijk muziekdiploma op A niveau is een pre, muziek kunnen lezen is belangrijk. Ook bij het slagwerk kunnen we nieuwe muzikanten gebruiken, het liefst met een landelijk B niveau diploma. Beschik je niet over diploma s maar wil je toch muziek komen maken dan is er de mogelijkheid om bij ons les te krijgen van ervaren instructeurs.Meld je aan via info@marchingband-atm.nl en maak een afspraak om vrijblijvend op de vrijdagavond eens rond te kijken en te praten met iemand van het bestuur.

Marchingband ATM
Overige Contacten

Adres