Marchingband ATM

Marchingband ATM is een levendige en gezellige vereniging met muzikanten van alle leeftijden. De bezetting van het orkest bestaat uit trompetten, baritons, trombones, piccolos, saxofoons, sousafoons, marchingbells en percussie/slagwerk.

Het repertoire bestaat uit marsen en populaire muziek. Regelmatig wordt er speciaal muziek gearrangeerd voor de vereniging.

De instructie is in handen van gediplomeerde en ervaren instructeurs en docenten, zowel voor de algemene muzikale leiding als voor percussie, secties, jeugd, en excercitie- en showtrainingen. Ook worden individuele lessen gegeven. Er wordt een keer per week gerepeteerd op de vrijdagavond en een keer per maand vindt een show- exercitierepetitie plaats.Zowel in het binnen- als buitenland worden regelmatig optredens verzorgd, o.a. bij optochten, taptoes, festivals en lokale festiviteiten. Marchingband ATM heeft drie keer deelgenomen aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Marchingband ATM is regelmatig te zien op taptoes met de populaire Oud Amsterdam Live show met een vleugje invloed vanuit de Jordaan. Op dit moment wordt een nieuwe show ingestudeerd met als titel "Over My Dead Body" gebaseerd op overleden muzieklegendes.

Het korps beschikt over een repetitieruimte in Amsterdam Noord. Op dit moment worden nieuwe leden gezocht. Het liefst met ervaring, maar een opleiding is ook mogelijk.

Heb je zin om met deze puur Amsterdamse vereniging leuke optredens in binnen- en buitenland te verzorgen kom dan eens bij ons kijken op de vrijdagavond.


Overige Contacten

Adres